Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Qingdao Luhang Marine Airbag and Fender Co., Ltd

Μερικές λέξεις για μας
Κίνα Qingdao Luhang Marine Airbag and Fender Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Qingdao Luhang Marine Airbag and Fender Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Qingdao Luhang Marine Airbag and Fender Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Qingdao Luhang Marine Airbag and Fender Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Qingdao Luhang Marine Airbag and Fender Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Qingdao Luhang Marine Airbag and Fender Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Qingdao Luhang Marine Airbag and Fender Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Qingdao Luhang Marine Airbag and Fender Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4 5 6 7 8

Qingdao Luhang Marine Airbag and Fender Co., Ltd

Αρχικά καθιερωμένο ως θαλάσσιο εργοστάσιο αερόσακων Qingdao Luhang το 1988 και αλλαγμένο στη θαλάσσια Co. αερόσακων και κιγκλιδωμάτων Qingdao Luhang, το ΕΠΕ το 2011, Qingdao Luhang είχε αφιερωθεί στην ανάπτυξη και την κατασκευή των θαλασσίων αερόσακων και τα θαλάσσια κιγκλιδώματα για περισσότερο από 2 δεκαετίες.

Η περιοχή εργοστασίων είναι 56,000m2 με την οικοδόμηση της περιοχής 21,000m2. Η επιχείρηση έχει καταχωρήσει το κεφάλαιο 3 εκατομμυρίων Δολ ΗΠΑ και έχει καθορίσει - προτέρημα USD1.2 δισεκατομμύριο. Έχουμε μια πλήρη γραμμή εξοπλισμού παραγωγής: η λαστιχένια μηχανή μίξης, λαστιχένια μηχανή κυλίνδρων, η μεγαλύτερη θείωση της Κίνας τοποθετεί σε δεξαμενή, η μεγαλύτερη μηχανή επιθεώρησης Τύπου, μηχανή επεξεργασίας αφρού της EVA, αφρός που διαμορφώνει τις μηχανές και την ψεκάζοντας μηχανή SPUA.

 

Μέσω της ανάπτυξης αυτών των ετών, έχουμε τη μεγάλη έκταση των θαλασσίων αερόσακων και των θαλασσίων κιγκλιδωμάτων:

 

Αερόσακοι προώθησης σκαφών για το σκάφος που προωθεί και που ελλιμενίζει στα ναυπηγεία

Οι θαλάσσιοι αερόσακοι διάσωσης για τη διάσωση τα σκάφη ή τα επαναφέροντας σε πλευστότητα αντικείμενα από κάτω από το νερό

Άλλοι αερόσακοι για την ειδική χρήση

Πνευματικά λαστιχένια θαλάσσια κιγκλιδώματα για την προσόρμιση σκαφών και αποβαθρών

Γεμισμένα αφρός θαλάσσια κιγκλιδώματα για το σκάφος και την προσόρμιση αποβαθρών

Σταθερά λαστιχένια κιγκλιδώματα αποβαθρών για τις αποβάθρες και wharfs

Θαλάσσιοι σημαντήρες

 

Από έχουμε εστιάσει στη τεχνολογική καινοτομία. Με μια ομάδα των πεπειραμένων technicans και τους μηχανικούς, έχουμε αναπτύξει μερικά θαλάσσια προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και έχουμε πάρει μερικά petents. Έχουμε εγκριθεί ως προμηθευτής των προϊόντων ναυτικού. 

 

Η ποιότητα είναι η γραμμή ζωής μας. Παρέχουμε την υπηρεσία «τριών εγγυήσεων» (επιστροφή, επισκευή και αντικατάσταση) σε όλα τα προϊόντα μας σε περίπτωση οποιωνδήποτε ατελειών λόγω των προβλημάτων του υλικού, της κατασκευής, της απόδοσης υπό τους όρους της κανονικής λειτουργίας και της συντήρησης.

 

 

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : Luhang

Αριθμός Υπαλλήλων : 110~120

Ετήσιες πωλήσεις : 6,000,000-8,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 1998

Εξαγωγή pc : 50% - 60%

ιστορία της εταιρίας

Μέσω περισσότερο από 2 δεκαετιών ανάπτυξης από το έτος 1988, Qingdao Luhang έχει δοκιμάσει μια γρήγορη ανάπτυξη με τα μεγάλα acchievemengts:

 

 • το έτος 1988: αρχισμένος ως θαλάσσιο εργοστάσιο αερόσακων Jinan Haiying με 20 προσωπικό
 • το έτος 1989: αλλαγμένος στο θαλάσσιο εργοστάσιο αερόσακων Qingdao Luhang με 32 προσωπικό
 • το έτος 2002: και αρχισμένος το θαλάσσιο αερόσακο και τον τυποποιημένο ανυψωτικό αερόσακο》 《Qingdao Luhang μεταφορών εργοστασίων κιγκλιδωμάτων
 • το έτος 2004: Και αρχισμένος τα θαλάσσια πρότυπα εργοστασίων αερόσακων και κιγκλιδωμάτων 《Qingdao Luhang του πνευματικού λαστιχένιου κιγκλιδώματος》
 • το έτος 2005: Εγκεκριμένος και πιστοποιημένος από ISO9001: 2000
 • το έτος 2006: Εγκεκριμένος και πιστοποιημένος από UKAS
 • το έτος 2008: Οι αερόσακοι Marirne και τα θαλάσσια κιγκλιδώματα εγκρίθηκαν από SGS
 • το έτος 2011: το νέο εργοστάσιο ολοκληρώθηκε και άλλαξε στο θαλάσσιους αερόσακο Qingdao Luhang και τη Co. κιγκλιδωμάτων, ΕΠΕ με 110 προσωπικό
 • το έτος 2012: παρεχόμενος 12 κιγκλιδώματα pneumaitc σε μέγεθος 3.3m X 6.5m για τη σε βαθιά νερά πλατφόρμα διατρήσεων του ωκεάνιου πετρελαίου 981 προγράμματος.
 • το έτος 2016: Εγκεκριμένος και πιστοποιημένος ως προμηθευτή για το ναυτικό
 • το έτος 2018: Η ετήσια έκβαση έσπασε μέσω 8 εκατομμύριο αμερικανικών δολαρίων

υπηρεσία της εταιρίας

Το Luhang έχει βασιστεί πάντα «στους ανθρώπους πρώτα, την επιστημονική διαχείριση» και την οργάνωση μια ποιοτική ιδέα της εστίασης στους πελάτες. Όλος είναι προς όφελος του πελάτη και η ικανοποίηση του πελάτη είναι η αρχή μας. Είμαστε πάντα υπάκουοι στην τίμια συνεργασία, που είναι αυστηρή και πρακτική, η ύπαρξη διακριτική και η επιδίωξη Perfectness και κέρδισαν έτσι έναν μεγάλο δημόσιο έπαινο στη βιομηχανία και μεταξύ των πελατών.

 

Ο στόχος μας είναι να ξεπληρώσουμε τους πελάτες μας με μια επαγγελματική τοποθέτηση, ένα προηγμένο και λογικό σχέδιο προϊόντων, μια άριστους τέχνη και έναν εξοπλισμό, ολόγυρη επιστημονική διαχείριση, ανώτερο προϊόν, ιδέα «πελατών πρώτα», τέλεια υπηρεσία μεταπώλησης.

 

Θα επιθυμούσαμε να κάνουμε τη σοβαρή υπόσχεση στους πελάτες μας όπως κατωτέρω:

1. Η απόδοση του λάστιχου συμμορφώνεται εντελώς με το αίτημα των διεθνών πνευματικών προτύπων 17357:2014/《ISO17357 κιγκλιδωμάτων: 2014》.

2. Ζωή προϊόντων: Η ζωή του σχεδίου του πνευματικού λαστιχένιου κιγκλιδώματος είναι 6-12 έτη υπό τους όρους σωστών μεταφοράς, αποθήκευσης και χρησιμοποίησης.

3. Η ποιοτική εγγυητική περίοδος είναι 24 μήνες μετά από να παραδοθεί στους αγοραστές. Κατά τη διάρκεια της εγγυητικής περιόδου, παρέχουμε την υπηρεσία «τριών εγγυήσεων» (επιστροφή, επισκευή και αντικατάσταση) όλων των προϊόντων σε περίπτωση οποιωνδήποτε defacts λόγω των προβλημάτων του υλικού, της κατασκευής, της απόδοσης υπό τους όρους της κανονικής λειτουργίας και της συντήρησης.

 

Εμπορικό σήμα σφυρηλάτησης «Luhang» με τη δύναμη και δημιουργία του λαμπρού μέλλοντος, θα κάνουμε μια πιό στενή συνεργασία με τους φίλους σε όλους τους κύκλους και θα κάνουμε το μέλλον λαμπρότητας από κοινού.

 

 

 

 

 

Ομάδα επιχείρησης

Κίνα Qingdao Luhang Marine Airbag and Fender Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0